RDEČI ALARM- ZASTRUPLJAJO NAS MNOŽIČNO

 

 

Smo dobesedno v boju za preživetje zaradi geoinženiringa (zapraševanja neba-chemtrails)

Po vsem svetu smo priča spremembam v zemlji in nenadnemu izumiranju rastlin in dreves. Številni laboratorijski testi padavin po vsem svetu so nedvomno dokazali, da potekajoči programi geoinženiringa/chemtrails, oz. manipulacije z vremenom, spuščajo goro strupenih kovin na nas vse. Zrak, zemlja in voda se sistematično zastrupljajo. Poleg aluminija obstaja še ogromen spisek drugih strupenih kovin v stratosferskih aerosolih, ki jih pršijo na nas. Druge kovine, ki so bile dokazane s testi so še barij, stroncij, mangan in v zadnjem času fluor, ki je kot je videti nov v mešanici za pršenje. Testi deževnice v Severni Evropi so pokazali visoke vrednosti omenjenih strupov, podobno velja za vse kontinente.

Smo dobesedno v boju za preživetje. Sistemi, ki podpirajo življenje na tem planetu se sistematično uničujejo, izčrpavajo z eksperimentalnimi programi spreminjanja vremena. Če bi več znanstvenikov imelo pogum spregovoriti o tej temi, bi lahko privedli ta grozen zločin na dan. Zato moramo mi vsi s svojim trudom pomagati pri razkritju zapraševanja neba (geoinženiringu/chemtrails).

Bijejo nam zadnje ure! Znanstveni dokazi pričajo o pričakovanem popolnem kolapsu zemeljskega ekosistema.

Spodnji video posnetek, ki govori o strašanskem vplivu 6 dekad trajajočem neuspešnem geoinženiringu/manipulaciji z vremenom, bo za marsikoga šokanten, saj priča o velikanski razsežnosti nazadovanja naravne biosfere. Svet gre skozi velike spremembe, ki bodo zadevale v prihajajočih letih vsakogar od nas.

The Most Important Topic For 2013
http://www.youtube.com/watch?v=_&feature=player_embedded#

Dnevno se prši na tone nano aluminijevih spojin. Nano delci aluminija so dokazano mnogo bolj reaktivni in sprožijo močna vnetja v številnih tkivih. Najbolj zaskrbljujoč pa je učinek nano delcev na možgane in hrbtenjačo. Porast nevrodegenerativnih bolezni, vključno z Alzheimerjevo, Parkinsonovo in Lou Gehrigovo boleznijo (ALS), je močno povezan izpostavljanju aluminiju iz okolja. Nano delci aluminija ne povzročajo le močna vnetja, temveč tudi z lahkoto po številnih poteh prodrejo v možgane, vključno s krvjo in po vohalnih živcih (mali živci v nosu). Študije so pokazale, da ti delci potujejo po vohalnem živčnem traktu, ki je neposredno povezan s predelom možganov, katerega najbolj prizadene Alzheimerjeva bolezen. Ta predel v primerih Alzheimerjeve bolezni vsebuje tudi največ aluminija.

Nano aluminij vdihavajo ljudje vseh starosti, vključno z dojenčki in malimi otroci, več ur dnevno. Nano delcev ne more zadržati noben filter. Poleg vdihavanja aluminija pa zapraševanje neba zasiti tudi zemljo, vodo in vegetacijo z visokimi vsebnostmi aluminija. Nano aluminij povzroča tudi silne vnetne reakcije v pljučih, kar je velika nevarnost za otroke in odrase z astmo in pljučnimi boleznimi.

Pilotom, ki izvajajo pršenje teh strupenih substanc bi moralo biti jasno, da s tem početjem  uničujejo tudi življenja in zdravje svojih družin. Enako velja tudi za naše politike, ki se sprenevedajo in prikrivajo programe geoinženiringa zaradi lastnih koristi ali pa so v to prisiljeni. Ko bo prišlo do močnega onesnaženja naše zemlje, rastlin in vodnih virov, ne o več poti za popravilo nastale škode. Čas se izteka!

Potrebno je nemudoma zaustaviti zastrupljanje in grozečo zdravstveno katastrofo velikanskih razsežnosti, sicer bomo kmalu priča porastu nevrodegenerativnh bolezni pri odraslih in starejših v nezaslišanih merah, kakor tudi nevrorazvojnih motnjah pri naših otrocih. Že smo lahko priča dramatičnemu porastu teh nevroloških motenj in pri mlajših ljudeh se to pojavlja veliko pogosteje, kot kadarkoli poprej.

Slika prikazuje relativno prvotno stanje Zemlje, ki je bilo posneto med misijo Apolla med letoma 1962 in 1972. Zemlja lebdi kot prečudovit modro-beli dragulj v vesolju, brez vsake meglice ali svetlobnega zastrtja.

Primerjajte sliko s sledečimi slikami Zemlje, posnetimi v dobi chemtrailov. Šokantno, kajne?

Pri številnih ljudeh so odkrili do 150 kratno preseženo dopustno mejo aluminija in barija v krvi. Večina ljudi ima klasične simptome zastrupitve z barijem, ki uniči imunski sistem, povzroča slabotnost mišic do popolne paralize, uniči pa tudi srčno mišico in pljučne mišice.
       
PRIČAKOVANA ŽIVLJENSKA DOBA SE JE V ZDA SPUSTILA NA 69,3 LET.

KOLIKO JE VREDNIH 8 LET VAŠEGA ŽIVLJENJA?
V letu 2003 je bila pričakovana življenjska doba v ZDA 77,6 let. Padec za 8 let na 69,3 se je zgodil od leta 2003 v samo 6-tih letih! Ta časovna doba sovpada s časom, ko se je izvajalo nepretrgano zapraševanje s chemtraili, od obale do obale, skoraj vsak dan. Obstajajo številne raziskave, ki dokazujejo, da lebdeči nano delci v zraku povzročajo porast stopnje smrtnosti pri populaciji, ki jim je izpostavljena. Zapraševanje neba je blesteče očiten faktor v tem značilnem padcu življenjske dobe.

V CHEMTRAILIH TUDI SEDATIVI

Chemtraili vsebujejo poleg bakterij, kot so antraks, bakterije pljučnice, 9 različnih kemikalij, 26 težkih kovin vključno z arzenom, svinec, barij, živo srebro in uran, 4 glive in spore, 7 virusov, 2 vakcini tudi 2 sedativa.

POLIMERI IZ CHEMTRAILOV POVEZANI Z MORGELLONOVO BOLEZNIJO

Chemtraili vsebujejo bioaktivni material, ki lahko povzroči kožne razjede in bolezni, če se absorbira v kožo. V aerosolih so identificirali mikroskopsko majhne polimere, sestavljene iz gensko inženiranih oblik gliv in virusov. Trilijoni fusarium (gliva) z virusi mutiranih spor, ki izločajo močne mikotoksine so del zraka, katerega dihamo vsak dan.

MORGELLONOVA/NANO-TEHNOLOŠKA BOLEZEN PRI LJUDEH,NANO INFEKCIJA KOT IZ NOČNE MORE

Pobrskajte po spletu in se podučite o Morgelonovi bolezni. Primeri te bolezni so tudi v EU, primeri Srbija, Nemčija. Zagotovo Slovenija ni izjema. Zdravniki ne vedo, da gre za napad nano robotov na človeka in bolezen označijo za dermatološko ali psihično motnjo, zato bodite pozorni in spoznajte simptome omenjene, za enkrat še neozdravljive bolezni. Priporočam stran Clifford Carnicom inštituta http://www.carnicominstitute.org/

Poučite se o zapraševanju neba (geoinženiringu/chemtrailih) Oborožite se z verodostojnimi informacijami. Poglejte si filma Michael-a Murphy-a:
“Why in the World are They Spraying?” Full Length Documentary HD
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mEfJO0-cTis

What in the World Are They Spraying? (Full Length)
http://www.youtube.com/watch?v=jf0khstYDLA

Pošljite povezavo do teh filmov čim več ljudem ali napravite kopije DVD-ja.
Informiranje drugih z verodostojnimi podatki bo naredilo mnogo več dobrega, kot prestrašena oholost, ter pripomoglo k povečanju obrambe pred zapraševanjem.

Izročajte omenjene podatke tudi skupinam in organizacijam, ki bi jih zanimale takšne informacije, če bi le vedeli zanje.

Ustavitev največjega genocida nad človeštvom lahko dosežemo le mi, ljudje!


Daj v skupno rabo
YouTube – Videoposnetki iz tega e-poštnega sporočila

 

 

 

 

Komentiraj